Velkommen til Stemmespesialistens digitale kurs

På denne siden vil du til enhver tid finne Stemmespesialistens aktive kurs og online-tilbud. Enten du er interessert i å trene stemmen, forbedre stemmehelsen, øke prestasjonsevnen eller spenne av i muskulatur som hindrer fri stemmebruk, vil du etter hvert finne materiale her som kan hjelpe deg, uansett hvor du er i verden!

Vi ønsker deg god stemmehelse og mer vokal frihet – hver dag og i enhver situasjon!

Øv bedre med øvingslogg

Sliter du med dårlig øvesamvittighet? Blir du motløs og kritisk mot deg selv før, under eller etter øving? Kjenner du deg usikker på om øvingen din gir faktiske resultater?

«Øv bedre med øvingslogg!» er en høyeffektiv og lite tidkrevende metode for deg som trenger ny inspirasjon, hjelp til å vurdere om øvingen din gir faktiske resultater, eller å føle deg bedre med øvingen og finne mer glede i å synge.

Bygg stemmen med øvingsplan

Er det vanskelig å finne en rytme og rutine i øvingsprosessen? Føler du at du aldri øver nok, eller opplever du å bli sliten hvis du øver så mye som du tenker er passe? Har du tenkt tanken at alt du trenger er en skikkelig PLAN for å nå målene dine?

Da er «Bygg stemmen med øvingsplan!» designet nettopp for deg. Kurset er en steg-for-steg-veiledning til å designe en skreddersydd plan for nettopp dine behov – enten du er nybegynner, sangstudent, profesjonell sanger eller i ferd med å rehabilitere stemmen etter en skade.